Hitta bästa oddsen

Hör du till den stora grupp spelare som tycker att sportbetting är den allra roligaste spelformen? Många som är intresserade av sport tycker även om att spela på resultat av olika slag eftersom det ger dem möjlighet att utnyttja sina kunskaper för att även ha en chans att vinna pengar. För att du ska få bästa tänkbara förutsättningar gäller det att du ser till att välja en spelsida där du får bästa tänkbara odds. Frågan är bara hur du ska hitta de bästa oddsen? Det ska vi försöka reda ut nu.

Välj en renodlad bettingsajt

Det första rådet är att välja en spelsajt som nischat sig inom enbart betting. Oddsen brukar nämligen vara bättre på de renodlade bettingsajterna än på de allmänna spelsidor där du kan spela allt från bingo till betting. Om du ändå vill ha möjlighet att spela olika typer av spel kan du ju alltid vara medlem på två olika spelsidor.

Det är bra att ta del av tipsen ifrån några sajter som jobbar i realtid och uppdaterar sina odds och tipsförslag på en daglig basis. Dagens bästa spel ändrar sig hela tiden och det kan närsomhelst dyka upp ett nytt guldkorn.

hitta betting sajt

Oddsen skiljer sig vanligtvis inte jättemycket från en sida till en annan, men det kan förekomma små skillnader och de skillnaderna kan spela stor roll. Det är därför viktigt att du tar dig tiden att hitta en bettingsajt som erbjuder bra odds.

Här kan du hitta mer om att hitta de bästa casinospelen som har rätt odds. Lotterier med bäst odds hittar du på vår sida lotto med bäst odds. Är du mer intresserad av trav så har vi en liten artikel även om var du hittar bästa oddsen på trav.

Testa livebetting

Ett sätt att hitta mer fördelaktiga odds är att testa livebetting. Under matchens eller tävlingens gång förändras oddsen hela tiden. Det gör att det då och då dyker upp spelmöjligheter med fördelaktiga odds. Det gäller dock att du har en bra grundkunskap kring sporten du ska betta på, så att du snabbt kan se att ett odds är bra. När du får möjligheten ska du naturligtvis slå till och lägga in ett spel om du anser att det är mer sannolikt att du kommer att vinna än att det ska bli förlust, samtidigt som en eventuell vinst skulle ge en bra utdelning.

Att livebetta är både roligt och spännande, men det är inget för dig om du vill ha statistiskt underbyggda beslut varje gång. Här måste du vara beredd att fatta snabba beslut och gå mer på magkänsla, men med goda kunskaper om idrotten du spelar på bör det kunna gå ganska bra ändå.

Bäst odds genom tiderna som har gett en storvinst kan du läsa mer om i vår artikel tidernas största oddsvinster.