Mer om sportsbetting och att betta på Premier League

Det är en underdrift att poängtera att sportsbetting har blivit ytterst populärt i en lång rad länder världen över. Spänningen kommer bland annat från möjligheten att se på matchen medan den pågår och att därför följa med i spelet istället för att enbart vänta på ett resultat. Oavsett om du har satsat på hur många mål som kommer att göras, vilket lag som kommer att vinna eller någonting helt annat är det alltid roligt att kunna se allting ske live.

Att ta del av betting Premier League är i dagsläget mer populärt än någonsin, och i den här artikeln ska vi tala lite om vad Premier League är och vart du kan vända dig för att börja betta så snart som möjligt!

manchester united arena
Manchester, England – September 3, 2012: The east stand of Old Trafford football stadium, home of Manchester United. With a capacity of 76,000 spectators, Old Trafford is the second largest stadium of any English football ground.

Vad är Premier League?

Premier League kan beskrivas som den största fotbollsligan i England, men det är inte bara i Storbritannien där folk flitigt följer matcherna. Även i resten av världen har Premier League blivit utomordentligt populär, och i ett halvt sekel har fotbollsentusiaster i vårt avlånga land följt de spännande matcherna på TV.

Allt som allt består Premier League av tjugo olika lag där varje lag spelar en hemmamatch och en bortamatch. En säsong börjar i augusti för att sedan avslutas i maj, och med många bettingmöjligheter är det fullt förståeligt varför det har blivit så populärt att ta del av Premier League betting.

Hur du bettar på Premier League

Då har du bestämt dig för att kika närmare på sportsbetting, men var ska du börja? Ett stort antal bettingsajter erbjuder just Premier League betting, så du slipper att leta någon längre tid för att hitta ett passande alternativ. Vad bästa oddsen ligger på är i princip det enda som varierar från bettingsida till bettingsida, så titta runt på flera valmöjligheter innan du bestämmer dig.

Du kommer att stöta på både säsongsspel, liveodds och pre-match-odds, och det finns flera olika resultat att satsa på. Du har bland annat möjligheten att betta på vem som kommer att vinna, hur många mål som kommer att göras och vem som kommer att åka ut. Vad du satsar på kan påverka hur stora belopp du har chansen att vinna, och även oddsen har en påverkan på vinstsumman.

spela och heja pa premier league matcher
Happy soccer fans. Three friends watching a game at the pub.

Välj en sajt med en svensk spellicens

Om du har bestämt dig för att spela på Premier League odds bör du besluta dig för att spela på just en svensk spelsajt – med andra ord en sportsbettingsajt som har en svensk licens. Detta blir det tryggaste valet då dessa sidor övervakas av Spelinspektionen och måste uppfylla strikta krav kring säkerhet, rättvist spelande och ansvarsfullt spelande.

Vinster som du potentiellt kammar hem via dessa sajter är fullkomligt skattefria, och du kan satsa i SEK om du så föredrar. Det finns även en lång rad svenska betalningsmetoder med smidig verifiering via BankID. När allt är sagt och gjort blir det därför både spännande och hur enkelt som helst att börja ta del av Premier League betting.