Hitta den perfekta oddsbonusen för dig – Tips och råd

Oddsbonusar finns det många av, och det är ganska vanligt att stöta på bettingsidor som erbjuder bonusar till sina nya spelare. Den här typen av bonusar går ibland under benämningen sportbonus, och hur generösa de är beror på vilken spelsida man väljer. Om du är intresserad av att hämta ut en sportbonus redan idag kan det vara en god idé att ta reda på mer om vad de olika bonusarna går ut på samt vilka villkor man ska vara uppmärksam på. Detta och mer ska vi kika på nedan, så fortsätt att läsa för att hitta den där perfekta sportbonusen för dig!

Matchningsbonusen som kan användas för att betta på sport

En sportbonus som har blivit mycket populär är matchningsbonusen, och hur mycket man får ut av den här välkomstbonusen beror på hur mycket pengar man är villig att sätta in. Matchningsbonusar går ut på att spelsidan matchar ens insättning upp till ett visst belopp, och vad maxgränsen ligger på beror på vilken sida man spelar på.

match bonus

En matchningsbonus kan exempelvis ligga på 100 % upp till 500 kronor. Detta betyder att man kan sätta in 500 kronor för att sedan få ytterligare 500 kronor av spelsidan som kan användas för att bland annat betta på sport. Det är dock fullt möjligt att istället sätta in 200 kronor för att få en 200 kronor bonus av spelsidan osv.

Gratisspel eller pengar för riskfri betting

En annan typ av sportbonus som ofta dyker upp på bettingsidor är gratisspel eller gratispengar. Det kan vara så att man exempelvis får 100 kronor att använda på sport efter dess att man har registrerat sig på spelsidan. Det som man dock bör komma ihåg är att en sportbonus i vanliga fall kommer med vissa villkor, så även om det kan verka som om en bonus är detsamma som en gratisgåva är detta inte alltid fallet.

Ett omsättningskrav är det som man ofta stöter på när man väljer att ta emot en sportbonus. Vad detta betyder är att man måste omsätta bonusbeloppet ett visst antal gånger innan man får göra uttag på sina vinster. Man ska därför försöka att vända sig till en spelsida som har ett så lågt omsättningskrav som möjligt, och det är dessutom viktigt att alltid kika på det finstilta så att man inte går med på villkor som inte är särskilt generösa.

Har man ont om stålar så kan det vara bättre att lägga den i vårt tycke bästa patiensen kungen funkar som tidsfördriv i brist på annat.